BIO

Paula Grande va nèixer per buidar-se amb la música i omplir amb ella a tothom. Autodidacta, valenta i mestissa, ens regala un estil musical que emana aquestes qualitats i que es mou entre els registres del jazz, el soul, el hip hop i la música llatina i popular. La fusió és el tret que més la caracteritza.

Paula Grande ha tingut l’oportunitat d’ensenyar la seva música i el seu art arreu del món, fent-se mereixedora en els seus viatges de diferents premis internacionals, com el tercer premi i l’Special recognition Prize a la prestigiosa Shure Montreux Jazz Voice Competition , o el premi al millor repertori lliure en el Jazz Voices de Lituània.  També al 2014 i al 2015, va ser becada per la Montreux Jazz Artists Foundation, que en aquella edició comptava amb Quincy Jones al jurat, amb una residència a la Cité Internationalle Universitaire de Paris, a la Fondation Suisse – Pavillon le Corbusier. A més, aquell mateix any, va formar part de la Montreux Jazz Academy, junt amb altres 11 joves talents seleccionats d’arreu del món, a on va treballar i va poder compartir escenari amb artistes com Lee Ritenour, Eric Hardland, Patti Austin, Charles Lloyd, Erik Truffaz, o Bugge Wesseltoft, entre d’altres. També va formar part de la programació del Festival de Jazz de Montreux l’any 2015.

A l’abril del 2016 va treure el seu primer disc, “Viatge Interestel·lar” (Little Red Corvette Records, 2016) amb el que va girar per Catalunya, Espanya, França, Colòmbia i Cuba, la gira del qual va acabar el gener de 2017. Després del final de gira, va marxar uns mesos fora a escriure les lletres del seu segon disc, “SóC” (U98, 2018) de nou prop de les seves arrels, a Llatinoamèrica.

Ara es troba immersa en diversos projectes de co-creació, com Las Karamba, un grup de música fusió, salsa i música urbana;  l’espectacle “Vega” de Càntut, cançons del repertori popular de les comarques gironines que parlen del rol de les dones i dels àmbits de la vida dels quals parlava la música tradicional i en la realització del que serà el seu tercer disc d’estudi, que veurà la llum a finals del 2021.